نکات مهم آشپزی

تازه ترین مطالب نکته های مهم آشپزی , آموزش آشپزی

نکاتی در مورد لیمو عمانی

ما از مادران خود یادگرفته ایم که وقتی می خواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم باچاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنیم اما …

ما از مادران خود یاد گرفته ایم که وقتی می خواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم با چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنیم اما بهتر است به جای سوراخ لیمو عماتی را از وسط دو نیم کنیم و هسته های آنها را خارج کنیم که اگر تلخ بود تلخی آن با خارج کردن هسته ها از بین برود یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که حتما از شب قبل لیمو ها را در آب خیس کنید .سعی کنید از پودر لیمو استفاده نکنید زیرا خورشت شما را کدر می کند .

قابل ذکراست معروف ترین و بهترین لیموعمانی متعلق به کشور عمان پایتخت اردن می باشد و شهرت جهانی دارد.

مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
از نوشتن دیدگاه های غیر مرتبط با پست جدا خودداری کنید.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

دیدگاهی ارسال نشده است!