نکات مهم آشپزی

تازه ترین مطالب نکته های مهم آشپزی , آموزش آشپزی

طرز تهیه پنکیک آلمانی

طرز تهیه پنکیک آلمانی

این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

fo4100

مواد لازم برای پنکیک آلمانی :

 تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
آرد  ۱/۴ پیمانه
 پودر شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک نوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی :
تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.

یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

از فر در می آوریم یک قاشق کره را می زنیم به ظرفمان همه جای آن را آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه یا تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.

 

مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
از نوشتن دیدگاه های غیر مرتبط با پست جدا خودداری کنید.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

دیدگاهی ارسال نشده است!