خارج کردن ژله از قالب
- نکات مهم آشپزی
- 13th دسامبر 2017
- بازدید
- 0 دیدگاه
قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنيد. سپس کنارههاي ژله را با انگشتان خيس از ظرف به آرامي جدا کنيد. قالب را به مدت ده ثانيه در آب گرم فرو بريد، تا جدارهي ژله کمي ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بيرون آوريد و به آرامي تکان دهيد تا ژله کاملاً از قالب جدا شود؛ آنگاه يک بشقاب مرطوب را روي دهانهي قالب بگذاريد و قالب و بشقاب را با همديگر برگردانيد و قالب را به آرامي تکان داده و از روي ژله برداريد.