نکات مهم آشپزی

تازه ترین مطالب نکته های مهم آشپزی , آموزش آشپزی

جلوگيري از ترک خوردن تخم مرغ

براي اينکه تخم مرغ، هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، کمي نمک يا سرکه به آب آن اضافه کنيد و با حرارت معمولي آن را بپزيد، در هر حال بهتر است تخم مرغ‌ها را قبل از پخت زمان کوتاهي زير شير آب داغ بگيريد تا دمايي که از يخچال گرفته است تعديل شود.

اگر در حين پخت، تخم مرغ ترک خورد، فوراً آن را از آب بيرون آورده مقداري نمک بر جاي ترکيدگي بپاشيد، تا دوباره به هم بچسبد

 

مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
از نوشتن دیدگاه های غیر مرتبط با پست جدا خودداری کنید.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

دیدگاهی ارسال نشده است!