نکات مهم آشپزی

تازه ترین مطالب نکته های مهم آشپزی , آموزش آشپزی

تهيه ترشی

ـ سرکه‌ ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.

ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيه‌ي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.

ـ ظرفي که مي‌خواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.

ـ‌ انواع ميوه‌ و سبزي‌هايي که به مصرف ترشي مي‌رسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.

ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.

مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
از نوشتن دیدگاه های غیر مرتبط با پست جدا خودداری کنید.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

دیدگاهی ارسال نشده است!