تهيه ترشی
- نکات مهم آشپزی
- 14th دسامبر 2017
- بازدید
- 0 دیدگاه
ـ سرکه ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيهي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.
ـ ظرفي که ميخواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.
ـ انواع ميوه و سبزيهايي که به مصرف ترشي ميرسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.